Вашиот оддалечен тим

Вашиот програмерски тим

MS Dynamics 365, AX и NAV, .Net, SharePoint, Mobile, HTML5, SAP BI, Java, PHP, Smalltalk, Тестирање

Вашиот тим за поддршка

Корисничка и техничка поддршка...

Повеќе
 

Вашите мобилни и клауд решенија

Cross-platform, Native, Apps, Sites, Rich Clients, Single-Page, Back-end on Azure, ERP Back-end, ALM/Scrum/Agile...

Повеќе
 

Вашите вертикали за иднината во MS Dynamics 365, AX или NAV

Архитектура на модули, пренос на облаците, мобилни или Front-end add-ons, контролни табли и исвештаи...

Повеќе

Вашиот центар за развој и поддршка

MS Dynamics 365, AX и NAV, .Net, SharePoint, Mobile, HTML5, SAP BI, Java, PHP, Smalltalk, тестирање, поддршка...
Повеќе

Вашите мобилни и клауд решенија

Cross-platform, Native, Apps, Sites, Rich Clients, Single-Page, Back-end на Azure, ERP Back-end, ALM/Scrum/Agile...
Повеќе
 • Развој на мобилни апликации

  - Мобилни апликации за повеќе платформи или специфични за iOS, Android, Windows
  - Веб апликации за мобилни и веб страни
  - Мобилни веб апликации за rich клиенти со single-page технологии
  ...

 • Backend

  Backend

  - Со Backend за мобилни апликации на Microsoft Azure (.NET, SQL Server, Java...)
  - Со ERP Backend како MS Dynamics 365, AX и NAV
  ...

 • Coding

  Coding

  - iOS (iOS SDK, Objective-C, Cocoa Touch, XCode, Swift...)
  - Android (SDK, Eclipse...)
  - Xamarin
  - Ionic 2
  - Windows (.NET, Visual Studio Online, Azure...)
  - Web App (Angular 2, HTML 5, CSS3, JavaScript, AngularJS, Typescript...)
  - ALM / Scrum / Agile
  ...

Вашите вертикали за иднината во MS Dynamics 365, AX или NAV

- Архитектура на модули
- Поставување на облаците
- Развој на вертикални модули
- Мобилини или Front-end add-ons за вашите вертикали
- Контролни табли и известувања за вашите вертикали

Повеќе

Подготвени? Започнете Денес!

Контакт

Вести

EVER NEAR и SAP BI пакетот

EVER NEAR има изградено консултантска пракса за водечкиот SAP BI пакет на Crystal

...

Повеќе

19-Ное-2016

DAX IMMO поддршка за бизнис со недвижнини

DAX IMMO е систем за водеање на бизнис за компании ориентирани кон пазарот за недвижнини

...

Повеќе

18-Ное-2016

EVER NEAR консалтинг за повеќе платформски мобилен софтвер

EVER NEAR како консултантска компанија има извршено истражувања и споредба на мобилни платформи и софтвер

...

Повеќе

06-Фев-2016